Anotace: ...když jsou slova dlouho příliš silná, ale nakonec stejně vyjdou ven.
Držíš mé odpovědi
Na dlani
Když se mě
Dotýkáš mimoděk
Čelem své duše
Jsi tu a nejsi
A já napůl vím
Napůl tušit nechci
Kdo vlastně jednou
Pro mě budeš
Jsem šťastná
Sama v sobě
Sladěná se svojí
Harmonickou tóninou
Konečně
A tak na konci dne
Když otevírám
Další dveře
Najednou chci
Se tě dotknout
Je mi jasné
Že to bude dlouhý
Rok a jeho sklizeň
Bude mocná
Jako první jaro života
A tak jsem zvědavá
Jestli až podám
Ti svou ruku
A otevřu se
Zastaví se svět
A pokud ano
Co bude dál
Až splyneme s tichem
A hvězdy pro nás
Na chvíli vyhasnou?
Co bude dál
Až náš svět vzplane
Světlem duhy
A polokoule
Převrátí se naruby?
Kým budeme pak
Když v jednotě
Je síla odloučení
A ve spojení jsme všichni
Provázané kapky celku?
Dlouho jsem nechtěla
Ale nakonec mi to
Dává všechno smysl
Být s někým o samotě
Ale přitom spolu