Anotace: .
Až naše slunce dojde k hoře, za kterou se navždy schová,
zem v nás bude mrazem křehnout, pak budu prosit svého Boha:
Nech pevně zavřít moje oči nad posledním dopisem,
kde v žádném slově není láska ač končí jejím podpisem.
Ať moje ruce ztratí cit a nemohu víc s nimi hnout
-to pro tu věčnou neodbytnou touhu jít ji obejmout.
Než ke Sbohem se nadechne, ať zní mi v uších jenom šum,
vždyť přerušit ji v půli slova byl by holý nerozum…
Vezmi si zpátky moje nohy, vrátím ti i obě plíce,
abych neběžel a nevolal ji jejím jménem…
..nikdy více