Anotace: ...
***
Jen blázen si s bláznem ladí
hraje si hru nevadí či vadí
Duše je šťastná
hraje si a zpívá
jde s proudem života
kamínky ji lehce hladí
s vodou si příběh tiše svádí
Až balvany se objeví
může se vyhnout
může plavat dál
nemusí soupeřit
jen si tak zvolna plout.
Jen blázen si s bláznem rozumí
já a ty ve znamení MY.
***
:-) tak to bývá :-), Růženko pampeliško :-)! ST
19.04.2018 14:57:05 | Fany
Děkuji, Fanynko láskyplná.
19.04.2018 16:32:22 | Šípková Růženka
:-) Vy jste tady s Anděl-kou takové pampelišky veselé obě :-)!
19.04.2018 18:04:34 | Fany
Fanynko, býti žlutou pampeliškou je úžasná pochvala. Děkuji, že to tak vnímáš.
20.04.2018 05:59:16 | Šípková Růženka