A ta nekonečná bolest vteřin
Anotace: Sedím na lavičce a čekám Čekám na tebe Čekám na zázrak Nechci s tebou nikam jít Chci se jen dotý...
Sbírka:
Příběhy vetkané do básní
Sedím na lavičce a čekám
Čekám na tebe
Čekám na zázrak
Nechci s tebou nikam jít
Chci se jen dotýkat, vzdychat
Zírám do nebe
A ty tu nejsi
Nikde nejsi
Měla bych tě nechat žít
Nemůžu, nechci
Chci tě jen u sebe
Jít spolu ruku v ruce
Letět do nebe
Získat tvé a odevzdat ti své srdce
Nechci se tě vzdát
Nechtít tě znát
Děj se, co má se dít.
Vstávám a jdu řece vstříc
Že chtěla bych ti něco říct
Říct ti to a jít
Nechat tě být
Nechat tě žít
Polib mě a vem mě domů
Chci tebe a lásku k tomu
V loži jsem sama v přítomnosti peřin
A ty nepřicházíš
Jen tikot hodin
A ta nekonečná bolest vteřin
Přečteno 591x
Tipy 5
Poslední tipující: grázlík, Spadlá z nebe, Iva Husárková
Komentáře (0)