Co bych chtěla?
Anotace: Mlčíme a přece řeknem mnoho, pohled Tvůj propaluje šat, zkoušíme, kdo a možná z koho, přijde a řekne mám Tě rád.
Proletět se s Tebou k oblakům
po setmění
a sundat hvězdu zázraků,
co vidět není.
Dotýkat se Tvé horké kůže,
stěží popadat dech
a napsat Ti pár písmen v touze,
prstama po zádech.
Proniknout do tajů Tvojí duše,
a setrvat tam chvíli,
mlčky a trochu nic netuše,
pomalu letět k cíli.
Splynout se Tvým já v jedno tělo,
ztrácet se v závrati
a s hřívou vlasů rozpuštěnou,
tát pod Tvou opratí.
Přečteno 421x
Tipy 11
Poslední tipující: Tlachapoud, Lucucu, Iva Husárková, mirecek, Laika, střelkyně1, Twinny14
Komentáře (3)
Komentujících (3)