Ach ty drobné radosti
Anotace: ...jen maličkost
V radosti smích a ve smíchu láska
Slunce pálí naši tvář
Na záhonku kvete sedmikráska
Dusot nožek, který tak dobře znáš
Rozpustilá to dětská radost
Jahody po celé puse
Máma křičí:,, děti dost!
Zní to tu, jak v kočovném cirkuse!”
Zahartusí, ale po chvíli se směje s námi
No jo, to jsou ty mámy
Přečteno 451x
Tipy 4
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Anděl, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)