Slova lásky mi plynou ze rtů,
ty je však neslyšíš,
prý pro Tebe nejsou důležitá
Dál se ptám, co Ti můžu nabídnout,
snad jen svou Lásku ve svém srdci ukrytou
Jsi poklad můj, který jsem ve svém životě hledala,
a Tobě ho objevila
Jsi sen můj, protože se mi o Tobě každou noc zdá
Hříšné myšlenky na Tebe mám,
zavřít oči stačí, a už Tvé sladké polibky na mých rtech splynou
Klidně mě sváděj, Tvému kouzlu snadno podlehnu
Připomeň mi, jaké to je, slyšet Tvá Slova Lásky z Tvých úst,
která jsou dobře známá
Počkej chvíli nech mě popadnout dech,
abych se Tvými slovy Lásky neudusila
Tvoje rty se hýbou, vím, co chtějí vyslovit,
já však nic neslyším, asi jsem hluchá
Pamatuj si, že žádný čas nemůžeš zastavit ani vymazat
Čas je neúprosný hráč, protože někdy hraje proti nám
Slyším šeptání ve své mysli,
jsou to slova Lásky pronášena Tvými ústy
Jsi neskutecnaaaa hihi
24.05.2018 12:18:50 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA