Chtěla bych žít tisíc životů
a v každém potkat bych chtěla tebe.
Zahrát nám na přání písničku
modrou jako tvoje hloupé oči.
Zamávat ti šátkem z cadilacu
jemným jako tvé paže, když mě hladíš.
Chtěla bych znát hloubku
tvých myšlenek a přání
sto padesát laní
co rozprchnou se lesem.
Chtěla bych míň toužit
a víc vědět, kde jsem.