Život mi splnil přání mít Tě,
s Tebou se to, co si přeji stává skutečností
Každou noc sním o tom,
že se vzbudím a uvidím Tě vedle mě spát
Je to požehnání, kvůli Tobě se cítím v klidu
Uvidím Tě a smutek odejde,
místo toho radost přijde
Mám-li Tě, jsem šťastná a nepotřebuji více
Chtěla bych, aby tato láska trvala navěky,
protože v mém nitru působíš kouzly
a ty prochází mou kůží,
protože po Tvém boku se cítím jako v nebi
Žij stále se mnou, lásko,
protože s Tebou se cítím šťastná
Žij stále se mnou, lásko,
ty mi dodáváš odvahu, co mi chybí
Tvé oči mi umožňují spatřit jiný svět
se vším i s Tvými chybami a tak Tě víc miluji
Nevadí, když jsi,daleko, to, co cítím, je silné,
protože v mém nitru působíš kouzly,
a ty prochází mým srdcem
Žij stále se mnou, lásko,
protože mi dáváš naději, kterou jsem hledala
Nemohu to vydržet, musím to povědět,
je to něco, co jde mimo mě
A vím, že když mé tělo pomlčí,
mé srdce se rozskočí
Život mi splnil přání mít Tě,
a proto ŽIJ STÁLE SE MNOU, LÁSKO
Krásné...
02.05.2018 18:50:40 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA