pastelky mám a nakreslila jsem svět...a stejně pořád nevím,jestli není lepší o věcech napsat...
hezká :)
10.06.2007 03:44:00 | ztracená
pastelky jsou pěkný nápad, ale verše to celé udělaly tak lacinou záležitostí ...
10.03.2007 01:51:00 | ni.va
Esme: jasné tebe-nebe mi tam taky trochu vadí. ale co příště to bude lepší. aspoň doufám.. dík za komentář.
22.02.2007 15:52:00 | shaamot
Nemusíš být zamilovaný poeta. Ale dej do básničky SEBE.
Mám ráda neotřelé, neobvyklé, nečekané... a tebe-nebe, to je dost profláklý. Jinak nápad a myšlenka by byla, jen hezčí obal ;-))
22.02.2007 15:47:00 | EsmE