Jsi
Jsi princezna
tak nebuď smutná
Úsměv ukaž, co ti sluší
Jsi líbezná
Jak perla u dna
A snad tě tohle rozruší
Jsi památná
Jak sopka etna
svou osobností vše přehluší
Jsi tajemná
Jak hluboká studna
Co mi vždy srdce rozbuší
Jsi překrásná
Jak jarní rosa
Co se třpytí v pavučině
Jsi úžasná
V mých snech běháš bosa
O půlnoci po mýtině
Přečteno 541x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)