a vesmír je jako láska
která pluje oblohou
když jsou červánky
naše smysly
jsou stvořeny pro lásku
cit jemnost
a porozumění
těla jsou perlou
když se propojí
s citem
duše jsou dokonalé
a jde to znát
samostatně je fajn
ale ve dvou líp
každý pár může
být šťastný
snad každá láska
zahoří napořád