Anotace: Mačkáš mě, jak list z kalendáře, co skončil službu v neděli, zmitám se, jak to zákon káže a končím ve Tvé posteli.
Smát bych se s Tebou chtěla,
od rána do večera,
dnes, zítra, taky včera,
tisíckrát.
Hřát bych se s Tebou chtěla,
od špiček po kolena,
od stehen po ramena,
tisíckrát.
Bát bych se s Tebou chtěla,
že naše nahá těla,
zůstanou rozechvělá,
tisíckrát.