Anotace: ... Haiku
Chtěl bych se spojit
Zlatým prstýnkem s Tebou
Dnes na Radnici
Jak jsem již psal. Bohužel neumím. Složil jsem pouze tento "patvar": Slunce a pes Slunce v trávě zní trny růže bez květů v dálce štěká pes
30.05.2018 16:23:29 | ARNOKULT
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?