Anotace: Něco takového je moc na jednoho člověka, který nemá srdce z kamene.
Mé srdce krvácí
na deset kusá rozerváno jest.
Ta bolest křičící a jiskřící
sahá až k výšinám hvězd.
Já bláznivě jsem zamilován byl
vznášejíc se k oblakům.
Hlavu a rozum ihned jsem ztratil
jak vydržet jsem to dokázal, však nevím.
Modré z nebe snešené by málo bylo
na kraj světa pro nich byl šel.
Zlámané končetiny by mé tělo vydrželo
jen abych se již trápit nemusel.
S pravdou ven vyjít musel jsem
úleva však nepřišla, a nepřišla.
Zatemnění mysli dostal jsem
ta láska a tužba větší byla.
Pak ta tvrdá rána přišla
jako úder, zemětřesení či oheň to bylo.
Bohužel to nebude má nevěsta
v mysli mé se rázem setmělo.
Bohužel ona jiného vyznání je
dnes už to tak běžné bývá.
Však tomu já se nebráním, vůbec ne
snad se na mě ještě někdy podívá.
Její oči jako hnědé diamanty krásné jsou
a úsměv, při kterém tají všechny ledovce.
Vlasy černé jako havraní křídla ve větru vlajou
a chůze královská, ta elegance.
To vše mi navždy ve vzpomínkách zůstane
avšak, kdo ví, co bude jednou.
Nikdo neví, co kdy nastane
Snad najdeme řeč, a cestu společnou.
Srdce mi žalem puká, a vyskakuje z hrudi
plíce nesjou schopny dechu.
Mozek snažící se pobrat city
Jak já to přežiju.
Mé srdce krvácí
na deset kusů rozerváno jest.
Ta bolest křičící a jiskřící
Sahá až k výšinám hvězd.
Ach ta bolest, Ach ta bolest.