Srdcem hudby
Srdcem hudby
...
úžasný hlas
který mají výjmeční lidé
mě naplňuje po okraj krásou
když se zaposlouchám
rytmická hudba
u které se rozplývám láskou
je super
stačí si najít oblíbenou píseň
a nechat se unášet
hudebním srdcem
hudby
...
Přečteno 458x
Tipy 3
Poslední tipující: Ally, Psavec, Anděl
Komentáře (4)
Komentujících (3)