pár veršů
obloha mi padá na hlavu
když si vzpomenu na první
držení za ruce
začátek jednoho krásného
ničemného světa
vrabci se snaží tu oblohu
přišpendlit zpět na Atlasovy dlaně
podívej se na ně
i oni letí v páru
(a mění se v ní).
Přečteno 478x
Tipy 9
Poslední tipující: Now, Cappp, Frr, Laika
Komentáře (5)
Komentujících (3)