Pohřbila jsem lásku
Anotace: ...asi víš, co to znamená...
Pohřbila jsem lásku
a nevydám už ze sebe hlásku,
která by vyjadřovala ten něžný cit,
jež nelze ze srdce smýt.
Pohřbila jsem ji ve svém srdci
a uhasila jako svíci,
jež za zimní noci svítila
a ve mě láska vzplanula.
Pohřbila jsem ji, ač vím,
že o její smrti pouze sním,
protože láska je nesmrtelná,
i když lehce zranitelná...
Komentáře (1)
Komentujících (1)