stane se to
když to nejmíň čekáte
ten pocit
vás prostě zasáhne
vytetuje vám
jemné meandry
bouři citu
pod kůži
pramínky vášně
uvnitř těla
touhy
k zešílení vábivé
andělsky blažené
kapičky štěstí
tříštivé
bolesti
vědomí
že to, co chcete
nikdy nebudete
mít
tím víc
po tom prahnete…
až
to bolí
Láska nemá, lidskou tvář
jen nosí masku anděla
ani mocné síly nebes
krotící vůli partnera
Hmm, malé nic
a přece tolik znamená
Pár užasných krystalů
v podobě štěstí
Hrst růžových pozlátek
lepících se na paty
Jednou Já
Jednou Ty
14.05.2018 14:53:55 | Marcella