andělská
Anotace: Kdybych jenom věděla, Co to s tebou udělá Přišla bych za tebou V tenoučkých šatech anděla ...
Kdybych jenom věděla,
Co to s tebou udělá
Přišla bych za tebou
V tenoučkých šatech anděla
A kdybych ještě věděla...
Třeba tak nechat šaty z ramen svézt
V dlaních nechat svá ňadra jen tak kvést
Být andělem,
Pak bych věděla
Že se to běžně nedělá
A zatím, co píšu tyhle sloky
Mé šaty mi něžně hladí moje boky
Můj Bože, co teď s tím?
Mé šaty mi něžně hladí horký klín
A tak tu stojím
S nevinnou tváří anděla
Trochu se stydím
A dobře vím,
Že bych neměla ...
Přečteno 431x
Tipy 6
Poslední tipující: Druid, Anděl, grázlík, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)