Širokým povodím nitrocitu
ronící kytice odkapává
ze svých tučnolistých mrakomíz
slova do řeky bez jména
bez záhozů
bez tvého břehu
přívaly vět a srážky souvětí
plní hladinu solnojezera
které vězní říční flotily
v nekonečných řadách
u zdymadel úmoří
a kotvy mají na suchu
svit měsíce ozářil krápníky v téhle básni,snad brzy vyletí netopýr...s nadějí
21.05.2018 21:34:28 | Danger