Transfuze noci
černého splínu do žil
pod palbou ticha z vesmíru
co jsi prožil
z nesmíru
s mučidly
co jsi sám
pro sebe stvořil
padají kousky vesmíru
přesmyčkou
vidíš jak motýlový drak
flirtuje s dužinou brusinek
jen tak naomak
pod sukničku maminek
rozpaží a začne objímat
……………………………………………..
přikryjte mě sluhové
neznámo toho
co může ležet mi u nohou
nechci být viděn
už ani jednou hvězdou
ach básnířko... :-) píšeš tak ...hluboce
22.05.2018 09:56:17 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
... jen ze dna můžeš stoupat vzhůru ...
22.05.2018 10:01:31 | Marcella
TAKÉ TO TAK MÍVÁM.
22.05.2018 13:05:08 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA