nadešel rozcapený čas dužnatých vyznání
sejmi si z očí blankytně modrou pásku
ať ti žízniví motýli můžou sát z očí
balzám příslibů odhodlání
vyhrň si sukni
ať na tvých stehnech mohou odpočívat
mořští orlové zbloudilí po cestě
k vylhanému moři
namaluj na zeď čerta
s tváří bezhlavého jezdce
když necítíš jak ti marně funím
na zátylek...
... opět pěkná Frrovka ...
... šest motýlů ve frontě ...
... žízní po nektaru ...
... po nahotě ...
... ostatní opilci ...
... slídí už pod suknicí ...
23.05.2018 21:27:34 | Marcella
...rozesmál jsi, a to je fajn... :)
P.S. Mám jednoho Orla na drátě, to stačí...
23.05.2018 19:06:21 | Philogyny1
nemysli si - orel na drátě sleduje tě napjatě,místo obligátní myšky v merku už dlouho má Tě **:-D :-))*
23.05.2018 19:28:29 | Frr