On byl, je, bude..
Anotace: Poděkování Péťovi za neuvěřitelně krásný 2 roky života s ním..
ON BYL osa mého světa, to ON BYL můj kousek světla.
ON BYL ten, jenž mě svedl, ten, co by mi i modré z nebe snesl.
ON JE ten, na něhož zapomenout nejde,není to jen blud, co za moment přejde.
ON JE ten stín, co mě všude doprovází, ON JE můj měsíc, co mi v noci schází.
BUDE tu už navždy, ale ne jen pro mě, tak nebuď sobecká a ber to skromně!
ON BUDE od teď v každém mém pohybu, BUDE ve mně, bez něj se už nehýbu...
Komentáře (1)
Komentujících (1)