Smaragdové očí polární záře
za jeho póly zornic
spouští pletence provazů
šimraje mě šesterečně na některých místech těla
bylo mi slavně
jako bych napsala
Harryho Pottera
jenže pak to se mnou trhlo
když
kolibříci začali brnkat na kladívka v uších
ostatním se stýská
ostatním se stýská
je to víc než jsem chtěla?