Anotace: ...
Vzal si svých pět dioptrií
do obrouček
a zeptal se postranic
jak dlouho vydrží
šroubky v závitech
než mu spadnou z nosu
……………………………………………
Miláčku nemám tušení
jak dlouho roste
trpělivost
ale otři si šmouhy ze skla
Jak dlouho vydrží trpělivost? :-)
25.05.2018 14:42:54 | básněnka
...kdo by se nechtěl otřít...
25.05.2018 13:50:44 | Jort
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?