tak řekni mi, že ano
Anotace: Tak usměj se a řekni mi že ano Které už na rtech nedočkavě čeká
Tak usměj se a řekni mi že ano
Které už na rtech nedočkavě čeká
Na strunách loutny je krásně rozehráno
Po sklence vína na stůl kapka rosy stéká
To není rosa, to jen slza z oka ven se dere
A za ní druhá..třetí...pátá...
To as jak loutna do dlaní se bere
První tón do srdíčka chvátá
Jak tichá píseň, která je slyšet z dáli.
Tak známá, jakoby jsme odedávna znali
Tak vzácná je..když slyšíš srdce-struna
Pod prsty hráče Času
Slyšíš, jak vesele pláče?
A štěstím si zoufá a vzdychá
Mám ráda toho,
který mým dechem při polibku dýchá
A dlaní od lásky zkoumá
zda je láska živá
To, co krásné a něžné je
Málo-kdy snadné bývá
Tak usměj se, a řekni mi že ano
Na strunách lásky je krásně rozehráno
Přečteno 394x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, danaska, Pavlina
Komentáře (3)
Komentujících (3)