Namaluji čárku,
je to tvoje řasa,
namaluji druhou,
mé srdéčko jásá.
List papíru září,
tvé oči se smějí,
přimaluji ústa,
políbit mě chtějí.
Namaluji čárku,
je to tvoje ruka,
namaluji druhou,
moje srdce puká.
Obejmout tě toužím,
políbit bych chtěla,
láskou se já soužím,
touhou hořím celá.
Namaluj mi čárku . . . .
Toužící, Lásky plná :-) Odevzdáníjsoucí :-)
03.08.2018 19:09:32 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA