Pár stupňů pod nulou....
očima hvězd
je pohodlí matoucí
za chladných nocí
pár stupňů pod nulou
kdy ústa oceánů
křičí příbojem
přitažlivostí měsíce
spoutané
přichází
odchází
v rytmu milování
zaplní každou skulinku
tvého já
nebraň se
podlehneš
té magii
vždyť prší
pro mne
ta duha
jemných vzdechů
prostě
nemohu se jich nabažit
když je pár stupňů
pod nulou….
Přečteno 432x
Tipy 13
Poslední tipující: Jort, Amonasr, ARNOKULT, Iva Husárková, Frr, bogen, Akyš
Komentáře (10)
Komentujících (5)