Anotace: ***když se dvě srdce potkají, je to krása nesmírná***
Sbírka: Láska má tisíc podob
***
Po strništích chodili a... své srdce potkali
Když jde nebe spát
laskej, šeptej
MÁM TĚ RÁD
A když slunce vstává
křičím, volám
MÁM TĚ RÁDA.
Po oblázcích spolu tančí... obraz světa stal se lepší!
***
já TEBE TAKY RŮŽENKO!!! ať máš krásný den :-))
07.06.2018 09:00:08 | Iva Husárková