Anotace: Semisonet inspirovaný skutečnými událostmi...
Je jaro
Je květen
Je teď celkem přesně
5:35 ráno
Červánky se mění
V bílé mramorové kumuly
Měsíc ještě visí na nebi
Ale kvapem bledne
Bledne závistí
Neboť celou noc
Sledoval nás dva