Milostné vzpomínky,
ulož do šperkovnice,
jak drahé kamínky.
co těší nás nejvíce.
Čas jim rád přidává,
kapičku nostalgie,
tak se z lásky stává,
životní poezie.
Vzpomínky vyblednou,
ale jen trošku,
otřít je od prachu,
jak trofejní sošku,
poezie také žije :-) pěkné
03.11.2019 22:57:03 | jenommarie
... v truhlici lásky ...
... pod zámkem života ...
... drahokam srdce ...
21.06.2018 14:34:41 | Marcella