Barva
Anotace: Barva tvé tváře....
Barva
Modrá, barva moře,
černá je zase plná bolesti a hoře.
Červená je barva slasti,
která láká lidi do pastí.
Růžová má nádech erotický,
hnědá má tón mírně pesimistický.
Zelená je barva trávy,
tahle barva k neřestem svádí.
Všechny barvy ti moc sluší,
jen jedna tvoji krásu ruší.
Je to barva bílá,
ta o sílu tě obírá.
Tvá tvář je bílá jako sníh,
jak bych ji mohl obarvit?
Snad když mi polibek dáš,
tak aspoň trochu zčervenáš.
Komentáře (1)
Komentujících (1)