Vyznání
Anotace: holka vyznavá lásku
Přišla jsi a řekla jsi:
Cítím k tobě mnohem víc
než jen kamarádctví
cítím cítím mnohem víc
a nevím jak ti to mám říct
říct ti že jsi jediný koho miluji
i presto že máš JINOU...
Přečteno 744x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)