Anotace: Někdy stačí jen vědět, že vás má někdo rád a všechny problémy a smutky jsou hned menší.
V srdci, jak v prázdném domě,
slyšet je pomalý klapot kroků.
Tichá ozvěna hlasu ve mně
hledá klíč ztracených okamžiků.
V nabídce drží jej tvé dlaně,
stačí jen vztáhnout a sevřít ruku.