Výjimečná chvíle
Anotace: ...sen, odraz mé velké touhy
Už po sté projíždíš mé vlasy, hlavu pokládáš na hruď
Tvé rty mě přímo prosí, opravdu mám na ně chuť
Prsty s tvými proplétám, jak známý je to pocit
Schouleni do sebe, se díváme do noci
Do té chvíle nádherné, vkrádá se sluneční svit
Nelze tuto chvíli zachránit
,, není to navždy” do vánku šeptám tento slib
Když jen ve snách smím tě mít
Přečteno 495x
Tipy 6
Poslední tipující: Nevratný obal, Iva Husárková, Cappp, Kapka
Komentáře (0)