Dneska sem zahlíd Tvou siluetu
Srdce mi vystřihlo piruetu
Tvuj soustředěnej výraz
Bože potřebuju paměti výmaz
Teď žeru čokoládu a hlava mi třeští
Do toho každá buňka v těle vřeští
Debile koukej jít za ní
Polož jí srdce do dlaní
Držte hubu a krok
Je to mnohem víc než rok
To srdce tam dávno je
Hodila ho do hnoje