… zrodí se z lásky …
… další z andělů …
… a ty víš, že ho nosíš …
30.06.2018 11:14:58 | Marcella
Obávám se že anděl má špinavá křídla od popela ohňů pálených lidmi. vznést se tak pod oblaka, kde krouží jen ptáci a je klid. a zůstat tam. děkuji moc.
30.06.2018 15:07:15 | Anděl
třeba jen proto, že má rád... a nestačí to? nechtějme víc, než lidé umí dát, potom se trápíme jen pro naše představy a touhy... když přijmeme s radostí a vděčností cokoli, budeme mít radost z čehokoli... :-) je to uzdravující... :-)
29.06.2018 23:31:51 | zelená víla
Láska má iracionalitu v genech... :-) ST
29.06.2018 09:13:56 | Amonasr
Ami - psáno pod dojmem jedné knihy.....zajímavé jsou cesty osudu. nikdy nevíš, co Tě čeká za rohem....děkuji za koment:-)
29.06.2018 12:15:31 | Anděl