Rozmotám z noci
baldachýn hvězd
jestli chceš Grayi
sáhni si
nechám tě vplést
do krajek
po kůži
za deci tvého dechu
zapršíš mi do klína
když si o to řeknu???
Ach svůdná Kett
sotva jsem vhléd
barví se moje tvář do ruda
to bude zase ostuda
ale co , to přežiju hlavně že se ti básnička povedla :-)
01.07.2018 00:08:29 | klaun