Anotace: ...
V stínu svíce, kde kout mým krytem
Stéká slza - ozářená svíce svitem
Stéká steskem - soupeřícím s úsvitem
Spalující tváře stéká, stéká vzdory příslibu
Než vzejde ranní slunce lásko - opět k tobě přijedu!
Zavřu víčka, zklidním dech, myšlenky si vem proud v dál
Ráno mne vzbuď polibkem - i větou lásko
Já jsem tvoje Královna
A ty jsi pouze jen můj Král!