čekám
Vyčkám si na tebe snad do konce života,
snad i z tvojí strany objeví se ochota,
prožít s tebou nejeden den,
prožít spolu život jako sen
Já nechci žádnou jinou,
a myslím to vážně,
chci jen lásku tvou,
tak prosím - pojďme...
Komentáře (2)
Komentujících (2)