Rozjímání po ránu
Bosou nohou v rose
po posečené trávě
ochutnávám nosem
a zanechávám v hlavě.
Pozorujíc slunce
co z horizontu vstává
jak osvětluje kopce
a živost rozehrává.
Teplo ze Tvých dlaní
jsou jak ranní vzpruha
na těle mě hladí
a v dáli roste duha.
Sametově jemné
je Tvé krásné tělo
přitul se víc ke mně
líbám Tvoje čelo.
Uložím Tě do hedvábí
jemnost k jemnosti
touha zas nás svádí
ke hrám neřesti.
Utop svoje obavy
do mé lásky k Tobě
zde na břehu Vltavy
a v téhle divné době.
Není mnoho chvil
kdy můžem býti spolu
vzdáleni stovky mil
sami uprostřed stolu.
...a tak si to vychutnávám
možná je to naposled
když s Tebou ráno vstávám
s hudbou ptáků na doslech.
Přečteno 423x
Tipy 17
Poslední tipující: mkinka, Romana Šamanka Ladyloba, Frr, bogen, Anděl, zdenka, Iva Husárková, Kapka, Dreamy
Komentáře (5)
Komentujících (5)