Zapomínám
Anotace: nebo se o to snažím...
Jak zapomenout na tebe mám?
Řekni mi poraď, mi cokoli udělám!
Chci se znovu smát,
přece mě nezničí, že mě nemáš rád.
Trpěla jsem moc a nechci už více
od slz mám mokré líce.
Jak usedavě pláču a vzpomínám,
ale tím si dveře do budoucnosti zavírám.
Ale já chci jít dál...
Komentáře (0)