Až otevřu oči
zmizí
teplá náruč
úsměv a dech
světlo téhle noci
dnes nechci vstát
neodcházej
ještě chvíli mě líbej
tiskni k sobě
můj sne
až otevřu oči
uvidím
komíny co k nebi se táhnou
jak z čertova osevu
oblaka smíchaná s dýmy
tolikrát potrhaná
křídla andělů
už mě neunesou
mnohokrát tišená
stále se vrací
Ztráta dosud nepřebolená