prázdno je v duši, prázdná je dlaň.
Anotace: prázdno je v duši, prázdná je dlaň. Za ruku chtěl bych tě vzít
Polykám své slzy v deštivé noci
V černočerné tmě se ztrácím,
Jsem snad drzý? Ne ! Jen potřebuji pomoci.
Má touha se probouzí.
Ta touha je jako třihlavá saň
prázdno je v duši, prázdná je dlaň.
V tom tichu tě ztrácím, jsi tady a ted
do vzpomínek se vracím, chci tě, hned opřít o zeď.
Přečteno 544x
Tipy 15
Poslední tipující: mkinka, Romana Šamanka Ladyloba, Aiury, Básník Karel, Anděl, Martinecka23, Frr, Marcella, Iva Husárková
Komentáře (7)
Komentujících (7)