Až zase tisknout
budeš si mě v náručí
ucítíš vůni chvění
touhu blízko volat
pak podívej se mi do očí
ve kterých nenajdeš strach
neodřeknu ti horlivost
tělo ohnu v pase
a přitáhnu se k tobě
v čisté lásce
okrášlena korunou tvých pohledů
veď mě výš
od stupně k stupni
abych tvé milování poznávala
pomalu ponoř se mi do klína
roztaj ve mně
abych pít mohla z tvého dna
pak tichoulince pošeptej mi
miluji tě lásko
už to vidím...
něžné porno!
13.07.2018 01:35:15 | analfagot
náročnost života poznám v jednom dechu,
bez chyb se nedá žít
toužíš po rozkvětu, bez lží
Neb pouhý krok nás dělí, a to od pátku do pondělí.
Víc z života můžeš mít, jen stačí , oči otevřít
12.07.2018 14:24:03 | Rbb