Zadkolícá matka
stojí v uniformách generálů
vleze krutě do milování
pod naší peřinou
a ty poslušný vojín jdeš
bitvu vyhrává s tvojí šarží
já tě opouštím
je silná a přitom se třese
tvého milování
bude tě to bolet lásko
do smrti
že jsem se přikryla
sama pod peřinou
jen aby!...
13.07.2018 01:33:39 | analfagot