Odepiš!
Anotace: Jo jo to je tak, když on ne a ne napsat...
Vidím světlo, vidím zář
vidím ve tmě Tvoji tvář.
Vedou mě nohy za Tebou
jdu s veškerou důvěrou.
Kam asi, sama nevím,
však Tobě plně věřím.
Vyvedls Mě z černé tmy
ukázals Mi světlé dny...
Kde jsi Já tě nevidím,
Kdes před tím byl tak je jen stín...
Zase vidím černou tmu
mizí světlo z mojich dnů.
"Prosím!", veď Mě zase v tmě
nenech Mě na černém dně.
Chybíš Mi fakt strašně moc
prosím pospěš na pomoc.
Mám Tě ráda snad to víš,
tak Tě prosím... Odepiš!...
Komentáře (2)
Komentujících (2)