Tak to by tam asi mělo být "mít", řekl bych. Doufám, že se v tom nezamotáme...
22.02.2007 22:27:00 | Gregy
no toho, kterého mám ve svém srdci, chci mít vedle sebe a o jiného nestojím...
Člověk může mít svá přání, i když zůstanou nevyslyšena :-))
22.02.2007 21:56:00 | mamina
prý když hodně chceš, dokášeš nemožné...říkavala moje maminka, nevím, jsou k tomu potřeba dva...a já jsem jen jeden...
22.02.2007 21:53:00 | mamina
Jak tak hledám slova co napsat,slyším z televize, kterou mám za zády zapnutou, slova astrologa Baudyše: Když je ti s někým dobře, můžeš s ním žít celý život.
Tak to řekl za mě.
22.02.2007 21:50:00 | Lota