Nedočkavě
odjistil stopku
granátovému jablku
ještě než dužina dokázala uzrát
horlivě se opíjel
trpkostí touhy
do nemluvna
a za krkem seděla mu láska
……………………………………………………….
v mých alejích
svléknu ostych
a nahá
pro tebe budu
zrát
dokud nevystřízlivíš